Yvonne Johansson

Snart hemma.

Publicerad 2009-09-30 17:25:06 i Allmänt,

Idag kommer mamma hem och Emma får snart komma hem till sitt gamla hemvana revir. Jag vaknade inatt av att Nossan morrade i sömnen när hon låg bredvid mig i sängen, och det har hon alldrig gjort förut. Emma har ett litet knepigt humör. Ena stund så stryker hon sig mot Nossan och i nästa fräser hon åt henne. Inte lätt att då veta hur man ska bete sig då. Men allt som allt har det gått bra, det kunde ha gått värre.

Mallen i glittrig tomteluva.

Publicerad 2009-09-28 18:09:22 i Allmänt,


Det är inte jul än men jag testade att göra Mallens julluva glittrig. Nu vet jag varför jag inte fick luvan att glittra på bloggsidan. Bilden var för stor. Jag minskade bilden och sedan "strödde" jag glitter på den. Jag ska testa minska bilden lite mer. Då kommer det nog glittra ännu mer. Men det är inte Jul ännu så man får passa på att njuta av höstens vackra färger och brittsommaren. Förhoppningsvis kommer det snö längre fram som lyser upp vintermörkret.

Emma!

Publicerad 2009-09-28 10:22:57 i Allmänt,

Här är en bild på Emma, min mammas katt som jag vaktar en vecka.

Obs! Det är inte loppor som hoppar omkring i pälsen på henne utan glitter jag fått dit i gimp.

Näsan Rinner.

Publicerad 2009-09-27 11:47:45 i Allmänt,

Jag har suttit lite framför datorn och lekt lite med gimp. Har inte testat nåt nytt för jag orkar inte konsentrera mig. Behöver något upppiggande. Näsan har börjat rinna också när jag satte mig framför datorn och nu ligger en hög med papper framför mig.
Nossan min katt föröker få Emma att leka med henne men Emma är inte en katt som leker gärna. Så fort Nossan kommer för nära eller börjar rulla på en boll så fräser Emma. När Emma springer iväg så springer Nossan efter men håller ett visst avstånd ifall Emma skulle bli arg. Nossan skulle nog passa ihop med en likasinnad katt, en kattunge kanske. Hon är 8 år och fortfarande lekfull och välldigt kattungelikt.
Vi ska ha möte idag i stallet också. Vi brukar ha det några gånger om året och diskutera reglerna i stallet så allt flyter på. Det har också kommit en ny tjej som har två hästar, och hon behöver få lite mer info.
Nä nu blir det inte mer skrivet, har värk i armmusklerna som jag haft i några dagar. Speciellt i vänstra. Fick hjälp med att massera den igår, sedan smörjde jag in den med Orudis.
Vill bara visas vad jag klottrat ihop på gimp. Jag ritade en rolig häst som jag försökte få lite rörelser på, men det är svårt att rita med musen. Får läsa mer inne på Vickes bloggsida senare, så jag vet hur jag ska lättast gå till väga.

Glittrig Cheva!

Publicerad 2009-09-26 00:34:58 i Allmänt,

Ha ha, jag gjorde lillbrorsans Cheva glittrig. Han har nu plockat ren Chevan för den ska lackas om i höst. Ska bli spännande att se hur den kommer att se ut, men glittrig tror jag inte att den blir. Bara här.

Emma!

Publicerad 2009-09-25 15:26:51 i Allmänt,

Emma min mammas katt, är både ute och inne katt. Därför tar jag ut henne en stund i selen. Idag när jag släppte ner henne så stack hon iväg så snabbt så kopplet for iväg och jag tappade greppet om henne. Hon försvann i en blixtrande fart runt husknuten och försvann. Himmel tänkte jag, nu har jag förlorat mammas katt. En dam såg det här och slog sig för ansiktet när jag skubbade efter. När jag till sist rundat knuten så såg jag att Emma farit upp i ett Rönnbärsträd, och hon satt fastklamrad på trädstammen i lagom höjd så det var bara att ta tag i bakbenen och dra ner henne. Hon är välldigt snabb Emma trots sin runda och knubbiga kropp. Nästa gång får jag  verkligen hålla i kopplet och vara med på noterna.

Om det inte går.

Publicerad 2009-09-24 09:52:38 i Allmänt,

Om det inte går att fixa till det där som krånglar med datorn så jag kan ladda hem scripts. Då får jag väl nöja med med att göra enklare animeringar så länge. Men så länge jag har datorn så kanske jag stöter på någon som kanske är duktig på att fixa datorer. Man får alldrig ge upp.

Kattvakt!

Publicerad 2009-09-24 09:38:34 i Allmänt,

Jag sitter kattvakt nu i en vecka ungefär. Min mamma och lillbrorsan har åkt till Turkiet och kommer hem nästa vecka. Emma som min mammas katt heter tycker inte om att vara hos mig direkt och hon fräser så fort Nossan kommer i närheten. Emma brukar få gå ut hemma hos mamma men här får hon hålla sig inne. Men jag har varit ute med henne en gång i koppel. Alltid något.
 Jag laddade hem ett program igår som ska söka igenom datorn efter fel. När programmet var installerat så tryckte jag på ikonen för att komma igång. Inget hände. Jag tryckte flera gånger, men det hände fortfarande inget. Jag avinstallerade programmet igen.
 Jag har letat överallt på datorn men hittar inget program där man kan skanna igenom datorn efter fel. Det hade jag på mina gamla datorer. Datorn verkar funka för övrigt förutom att den inte vill öppna nedladdade script. Bilder verkar vara ok, som animeringar osv från nätet. En kille jag känner testade att ladda hem Rain for gimp och det funkade på hans dator. Det var han som tippsade om programmet som letar igenom datorn efter fel. Jag ska titta igenom avast antivirus systemet igen och se hur inställningarna är där längre fram. Man får väl räkna med att det ska finnas något fel på datorn när man köper en begagnad dator billigt. Om några år när jag betalat av på lånet, då ska jag passa på att köpa en ny.



Trötter.

Publicerad 2009-09-22 22:51:10 i Allmänt,

Just nu är det stiltje med animeringarna. Jag har ont och är trött och det krånglar med att ta hem scripts. Jag har gjort precis som man ska göra enligt instruktioner med inställningarna i datorn gör att datorn vägrar öppna dom. Och jag är inte så hemma på den här datorn. Jag drar mig för att ringa han jag köpte datorn av för jag vill inte verka besvärlig. Jag har istället kontaktat en kille på facebook som jag ska skicka lite info till, när jag är lite piggare. Klockan är mycket när jag skriver det här och att åka ut till Mallen vardag nu och mocka och sköta om honom gör att jag blir så trött när jag kommer hem. Har lite mer ont än vanligt också och försöker att undvika sitta för mycket. Men skam den som ger sig. Till slut så ska kunna öppna script.

Mallen tillbaka i stallet.

Publicerad 2009-09-21 10:38:44 i Allmänt,

Jag har inte orkat skriva i bloggen något på ett par dagar. Det tog musten ur en att flytta Mallen. Han tycker inte om att åka kärra och stressar upp sig. Jag brukar träna ilastning om jag vet att jag ska någonstans men nu hade jag ingen chans till det. När Mallen var yngre tränade jag tävlade lite i western och då fick han åka kärra oftare. Då blev han inte så stressad bara för att det blev en vana att åka. Men så fort han får hålla upp ett tag så får jag börja om igen med att träna i lastning plus att jag får åka små svängar med honom så han slutar stressa upp sig. Han blir alldesles löddrig av svett stackarn. Det hade kommit nya hästar i stallet också varav en, ett sto ska gå i samma hage som Mallen o Milles. Mallen hade igår sprungit på nånting i hagen för att förmodligen komma undan den nya hästen, och fått ett sår på en bakkota, plus att det hade svullnat. Såret var inte djupt men jag gjorde rent det och sprayade på "plåster på burk" som det heter. Det luktar tjära och det blir en skyddande hinna över såret så det håller flugorna borta. Han haltade inte så om några dagar har nog svullnaden gått ner. Det blir så när främmande hästar kommer ihop. Dom ska göra upp om platserna inom den nya flocken och då blir det lite bråk. Mallen vill inte bråka, Han kan gå med vilka hästar som helst bara för att han går undan så fort någon grinar illa mot honom, men risken finns ändå att han kan göra illa sig. Sedan finns det hästar som är mer dominanta och som vill häva sig över andra, och om flera dominanta hamnar i samma hage, då kan det bli ricktigt tufft. Ibland går det inte ha vissa hästar tillsammans för dom kan sparka sönder varandra totalt. Om hästar fick gå fritt som vildhästarna i USA, då kommer hästarna undan varandra mycket lättare och dom hästarna som jagas iväg pg. av att dom inte tex inte kan foga sig i flocken. Dom blir s.k. utbölingar och håller sig i utkanterna av flocken. Eller så finner dom en ny flock som dom kan häva sig bättre i. Risken för att dom skadar sig då blir mindre.
 Det finns alltid en hingst i en flock som vaktar sitt "harem" stona, och det gör han för att skydda dom från andra hingstar som vill ta över flocken. Och sedan finns det ett dominant sto "alfasto" som bestämmer över flocken. Oftast är det äldre sto som har mycket erfarenhet och som dom andra hästarna kan känna sig trygga med. Det är viktigt för flockens överlevnad. Och om inte gruppen av ston känner sig nöjda med sin ledarhingst så kan alfa stoet dra iväg med flocken för att leta reda på en ny hingst. Alla i flocken har en roll. Tex en häst kanske är mer uppmärksam på saker och ting och brukar vara mer nyfiken och tuff. Om flocken stöter på något konstigt så brukar den hästen gå och kolla vad det kan vara för något, det kan ju vara farligt. Ett annat sto kan också agera extra barnvakt åt flockens föl. En annan häst kanske också är bra på att lukta till sig vatten och kan då rädda flocken ifrån att törsta ihjäl.
När vi människor stänger in våra hästar i hagar och stall så tvingar vi ihop dom i grupper som dom kanske inte trivs i, och då har dom ingen chans att byta flock eller komma undan en mobbare.
Usch det här påminner om skolan. Där finns många stackars ungar som också blir mobbade.

Gör iordning i stallet....

Publicerad 2009-09-16 20:52:02 i Allmänt,

Till Helgen ska vi flytta hästarna tillbaka till stallet, och idag har jag flyttat tillbaka lite grejor plus sadeln som varit därute på Kållandsö hos Mallen, plus att jag lagt in halm i boxen, och gjort iordning lite. Stallägaren hade satt upp en stor "plansh" på dörren till pentryt med en massa skojiga bilder på oss i stallet, från paddock invigningen i sommras. Där fanns en del festliga bilder på oss när vi hade olika lekar och när vi sjöng Kareoke. Jag hade ingen aning om att någon tagit kort på oss, och jag tror inte någon annan anade något heller eftersom alla såg helt ovetandes ut. Jag undrar just vem som smugit sig runt å fotat oss i smyg.
Jag fortsätter att kämpa med gimp också. Det verkar som om min dators inställningar är i vägen för att logga hem script till gimp. Ska kolla upp mer om det i morgon med någon som är mer kunnig, innan jag gör något dumt.

Vilken underbar kväll.

Publicerad 2009-09-16 10:34:35 i Allmänt,

Igår kväll åkte jag ner till hamnen i Lidköping i gen och gick ut på fyren och satte mig och fiskade lite. Det blåste knappt något, vattnet låg blank stilla och solen sken så man knappt såg flötet. Som tur är kan man vända på sig och fiska åt både öst o väst. Det nappade knappt nåt i början men sedan måste ett stim kommit för plötsligt började det nappa hela tiden. Fick nästan upp ett lite aborre, men som jag tappade. Jag tappade föresten flera st. På ett napp trodde jag att jag fått något ricktigt stort på kroken men så släppte det plötsligt och en lite mört följde med upp, men som åkte av i luften. Jag fick i alla fall upp en mört till sist men som jag släppte i plurret igen.

Vet någon varför!

Publicerad 2009-09-15 10:01:16 i Allmänt,

Som ni vet har jag laddat hem gimp som jag håller på och roar mig med och nu har jag kommit till steg 2 i Vickes istruktioner. för att fortrsätta där behövde jag ladda hem Animated rain for gimp som jag sedan skulle spara i mappen script i gimp. Sedan skulle jag öppna gimp, gå till filter, animationer och sedan rain. Hur enkelt som helst, men det går inte öppna scripten animated rain for gimp. Får upp info om att det är en okänd fil hela tiden, fast allt stämmer. Jag har avistallerat och laddat hem animated rain for gimp några ggr. för att kolla så att det är rätt jag gör men samma visa varje gång, men sista gången upptäckte jag längst ner där animated rain for gimp finns, att det är fel på sidan. Undrar om något sådant kan påverka. Ska ladda hem något annat först för att kolla om det går. Jag kan öppna animated rain for gimp när jag sparat scriptet på mina dokument men meningen är att man ska öppna den i gimp.
I nödfall får jag avistallera gimp helt från min dator och installera om det igen. Jag börjar också undra om Trojanerna jag fick in i datorn som höll på slå ut avast-antivirussystemet, ställde till med mer förtret i datorn. Har scannat datorn 2 ggr efter händelsen men avast systemet kan inte hitta några otäckingar. Trojanerna fångades in i karantän och togs sedan bort.
Har ialla fall fått till något annat så länge, som jag gjort på gimp.

Har kommit en liten bit mer.

Publicerad 2009-09-11 21:48:54 i Allmänt,

Nu har jag förstått att jag måste ladda hem innehåll till scriptet och jag laddade hem rain for gimp som jag sedan placerade i mappen script. Sedan blev det struligt igen. Ska försöka åter i morgon, jag har suttit framför datorn för länge nu så både min rygg och min katt protesterar. Här är i alla fall en rolig bild som jag fick till.

Har kört fast.

Publicerad 2009-09-11 15:10:15 i Allmänt,

Har kört fast på gimp på steg 2. Kommer inte längre än till mappen scripts sedan vet jag inte längre var jag ska ta vägen. Jag har förstått att jag ska högerklick där, och jag antar att det är på mappen scripts men sedan stämmer det inte med instruktionerna. Mappen är tom ialla fall. Jag har börjat undra om det kan vara trojanerna som gjort något, för dom höll på att slå ut mitt antivirussystem. Det kan var jag som inte fattar ricktigt också. Jag har i alla fall lyckats få till en blinkande gubbe. Gubben blev väl inte så värst bra för det var ricktigt svårt att rita med musen men jag får väl träna mer. Här är i alla fall den blinkande gubben.
 

Tittade till Mallen idag.

Publicerad 2009-09-10 16:11:02 i Allmänt,

Jag åkte ut till Mallen idag och kikade till honom. Jag brukar åka ut till honom ca 2 - 3 ggr. i veckan och gå igenom honom så han är ok. Jag brukar borsta honom och spraya honom med medel som håller mygg o knott borta. Kollar div. sår mm. Håller på att planerar inför flytten tillbaka till stallet den 19:e. Halm och hö är redan fixat. Det är bara mineraler och speedybit som fattas. Ska forsla hem div. saker dagarna innan så bilen inte blir alltför full. Jag kommer sakna att ha honom där ute, men om allt går bra så får han komma tillbaks nästa år igen. I hela 5 månader har han varit där ute och han kommer säkert sakna sommar betet han också. Milles ägare har sagt att när hästarna ska åka där ifrån så vill dom gärna inte gå på hästkärran. Jag brukar få träna Mallen att gå på innan jag ska åka nånstans, om han inte åkt på ett tag. Men nu blir det inte så. Jag hoppas ialla fall att det ska gå bra att lasta honom. Jag får se till att ta det lugnt och inte stressa honom så han känner sig tvingad. Då får man alldrig på honom. Det får ta den tid det tar och uppmuntra honom och ge honom mycket godis som belöning.

Det gamla stallet. Högra sidan där lidret finns är inrett så hästarna kan få skydd för oväder.
 

Testing!

Publicerad 2009-09-09 20:50:05 i Allmänt,

Nu har jag varit inne på Gimp igen, och testat lite grejor. Jag har inte varit inne på Vickes blogg och läst mig till det här utan jag har bara testat vad som händer om jag ändrar på lite grejor. Som tex. jag har skrivit Bakgrund(100ms) istället för Bakgrund(1000ms). Det verkar gå fortare då istället. Jag har även ändrat till vit bakgrund. Jag är rädd ibland att jag missar lite i texten vad jag ska göra, pg. av min kråkstil, men det funkar något sånär i alla fall. Här är lite prov.

Kinnekulle!

Publicerad 2009-09-09 15:37:06 i Allmänt,

Tog en nostalgi tripp runt Kinnekulle idag, och upptäckte vad mycket gran skog som huggits ned. Sist jag åkte runt där var förra året. Åkte förbi mormors gamla sommarstuga som hon köpte strax efter att hon sålt stugan i Bohuslän. Vet inte vem som äger stugan nu men grannen bredvid hade vidgat ut sig ordentligt. Miljön uppe på Kinnekulle är välldigt speciell, och påminner mig om Englands landskap med mycket lövskog. Om jag hade pengar så skulle jag vilja bo där. Miljön där uppe får mig att må bra, och den får mig också välldigt sentimental så jag börjar gråta ibland. Det är så himla vackert där.
Jag tog lite bilder med min mobilkamera, men bilderna blir inte så bra med den och visar inte naturen som den verkligen är på långt håll. Jag önskar jag hade en ricktigt bra kamera. 
Här är ialla fall några bilder.

Vy över skidbacken på Kinnekulle.

Vy över Hällekis och vänern.

Kor på bete. Innan jag kom till den här beteshagen hade jag paserat Hällekis säteri och Råbäck.
Hade tagit någrq bilder där också men dom blev inte så bra.

Jag fick till det, igen!

Publicerad 2009-09-09 10:56:17 i Allmänt,

Har tränat på Gimp igen. Denna gången skrev jag Gott Nytt År först, på första rutan, för den vill gärna stanna upp lite längre. Sedan räknade jag ner till 1. Jag skrev också bakgrund (500ms) men jag tycker det går rätt snabbt ändå. Här är ialla fall resultatet.
Obs! Det är inte gott nytt år än, så spara på fyrverkerierna.

Virus borta.

Publicerad 2009-09-08 20:15:37 i Allmänt,

Förre ägaren till datorn fick komma och rätta till avast antivirussystemet åt mig idag. Virussystemet skulle gälla i ca 2000 dagar men Trojanerna jag fick i datorn fick avast systemet att minska till 33 dagar. Om ni är på facebook så se upp med vad ni går in på. Face book är en av världens virus tätaste ställe som finns, och även om du har ett antivirus system så kan dom stöka till ordentligt.
Jag har haft lite mer värk idag och har inte tränat på gimp men jag hoppas jag mår bättre imorgon. Jag ser fram imot att kunna få bilder att röra på sig.

Blinka lilla....

Publicerad 2009-09-07 11:05:36 i Allmänt,

Jag har tränat lite igen med gimp. Denna gången skrev jag Blinka lilla stjärna där. Denna gången verkar orden skena i väg något välldigt. Ska nästa gånga göra en nedräkning och försöka koncentrera mig riktigt noga med att göra rätt. Jag får lite bråttom och blir lätt stressad pg. av värken.
 Ägaren till Milles ringde mig i morse och sa att Mallen hade tappat en framsko. Hennes hovlsagare skulle ut i dag och hon kunde spika på en av mina gamla skor så länge. Det var ju bara 3 veckor sedan som Mallen skoddes om, men efter allt regn så har det nog blivit poröst och lerigt i hagarna. Var 7:e vecka brukar Mallen skos om på sommaren. På vintern kan ha gå lite längre. Hovarna växer inte så mycket vintertid.

Virus!

Publicerad 2009-09-06 22:04:54 i Allmänt,

Datorn höll på att skrämma livet ur mig när jag var inne på face book. Sirener började tjuta och en ruta med röd ilsken text blinkade på skärmen om att jag fått virus och Trojaner i datorn. Virusskyddet Avast slogs ut för en stund och en text om vad jag skulle göra, dök upp. Jag drog ut nät kabeln och ringde han jag köpte datorn av för att få råd. Han sa att jag skulle starta om datorn och om datorn fortsatte krångla skulle jag ringa igen i veckan.
Jag kom tillbaka till datorn igen så verkade det funka igen. Jag satte i nätkabeln och startade om och gick in på Avast antivirus och skannade igenom datorn. Jag hade tidigare försatt tre trojaner i karantän och dom fanns kvar där. Jag trodde jag kunde radera bort dom helt, men hitta instruktioner om hur man gjorde det. Datorn verkar i alla fall må bra nu, i alla fall än så länge. Får se om det hänt något med inställningarna med tiden. Ska kolla runt lite, men det har hänt något med Face book sidan. Det verkar inte funka så bra där längre. Han jag köpte datorn av sa att Face book sidan är en av världens mest virus drabbade sidor.

Jag fick till det!

Publicerad 2009-09-06 18:02:37 i Allmänt,

Himmel va jag har fått gnugga hjärncellerna. Jag får ont av att sitta förlänge och tappar då koncentrationen. Jag har försökt få till en animationsruta som räknar från 10 till 0, men det blev för jobbigt för min rygg och jag strulade då till det. Men till sist fick jag till det i eftermiddags. Jag gjorde ingen nedräkning utan gjorde en kort version på, Hej på dig.


Vet inte varför det blinkar så ojämt. Det ser ut som nån försöker skicka ett SoS meddelande, ha ha ha. Jag har mycket att lära mig förstår jag. Synd bara att jag ingen skrivare har. Jag får skriva av Vickes instruktioner för hand.

Försöker lära mig Gimp.

Publicerad 2009-09-05 15:30:01 i Allmänt,

Håller på att försöka lära mig Gimp. Jag tänkte att det är nog bäst att börja från början så jag har börjat med steg 1, ur Vickes instruktioner. Man måste lära sig gå först innan man kan springa, för det var inte lätt. Jag undrar ibland om jag har fått rätt Gimp för det överinstämmer inte ricktigt med instruktionerna, men det kan inte vara lätt heller att skriva ner exakt. I alla fall har jag kommit så långt som till nr. 8 i nedräkningen till 0. Sedan gjorde jag något och 10an och 9an försvann. Jag hade problem med att exakt placera nr. ovanpå varandra. Det var ett himla dragandes fram och tillbaka, och det ville bara poppa upp en ruta när jag satte pilen fel. Men det gick till slut. Jag lär väl mig hur jag ska göra med lite tålamod.
 Jag höll på lite grann i förmiddas och tränade lite, men jag har lite ont i dag och kan inte inte koncentrera mig ricktigt. Jag badade Burre också så han blev vit och burrig igen, och sedan har jag ränt på sta´n och handlat lite gott för lördagskvällen. Bara lite lördags godis att ha framför Tv:n, samt provat nya promenad skor, men köpte inga. Det kanske blir rea längre fram.


Har laddat hem Gimb.

Publicerad 2009-09-03 19:40:09 i Allmänt,

Ok! Nu har jag laddat hem Gimb, från Vickes bloggsida. Men jag får nog läsa igenom Vickes instruktioner ricktigt noga innan jag gör nå´t. Det var något om att spara penslar också i en särskild mapp, hur man nu gör det. Jag får ta en sak i taget så det inte blir hjärnsläpp, men kul ska det nog bli, om jag inte strular till det. Jag tog fram hästhuvudet i pastell jag målat, men jag stängde ner programmet sedan. Vore roligt att få huvudet att kanske röra på sig, hur man nu gör.

Lillbrorsan ok!

Publicerad 2009-09-02 20:37:24 i Allmänt,

Ringde upp lillbrorsan idag, på sjukhuset. Han trodde han skulle få komma hem redan i kväll, men det är jag lite tveksam till. Han verkade i alla fall må välldigt bra och blev glad över att jag ringde. Har inte hört något mer i från honom så jag ska kolla upp i morgon om han kommit hem.
 Jag är lite tung i huvudet i dag, trött och näsan är lite täppt. Jag skyller på vädret och mer regn är på väg. Det regnar ute just nu.
 Den 19:e är det preliminert att vi ska ta hem hästarna från betet, och jag stressar redan upp mig. Usch! Jag drömde att jag flyttat Mallen till stallet och jag knappt kände igen stallet igen. Jag kom på att jag flyttat Mallen för tidigt från betet så Milles var ensam kvar. Då vaknade jag.

Lillbrorsan har fått blindtarmen.

Publicerad 2009-09-01 22:26:23 i Allmänt,

Fick meddelande nyss av min mamma att lillbrorsan åkt in för blindtarmen. Typiskt. Han och mamma ska åka till Turkiet i slutet av September.
Jag själv opererade mig för blindtarmen när jag var 17. Fick åka hem efter ca 4 dagar har jag för mig, men fick åka in igen efter 3 dagars vistelse hemma pg. av inre blödningar. Fick ligga på sjukhus i 3 veckor. Fick även infektion i såret efter att stygnen tagits bort. Det rann ut massor med var. Hoppas lillbrorsan inte råkar ut för samma elände, men jag vet inte om han kan följa med till Turkiet. Tur förresten att han fick blindtarmen innan han reste dit.
En Liten solros till Fredrik.

Om

Min profilbild

Yvonne Johansson

Jag heter Yvonne johansson. Är sjukpensionär sedan några år tillbaka.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela